top of page
MAlerier_Banner.jpg
KUNSTEN BLEV EN NØDVENDIGHEDANNE DITTE
00:00 / 04:12
EN NY BEGYNDELSEANNE DITTE
00:00 / 02:24
AT VENDE MØRKET TIL BRÆNDSTOFANNE DITTE
00:00 / 03:46
Kunsten blev en NOdvendighed
Min mor døde i 2015, og da vi havde begravet hende, tog jeg den beslutning, at jeg ville leve af min kunst.  Jeg opdagede at livet er skrøbeligt, og at det er noget vi skal passe på, for vi ved ikke hvor længe vi har det, eller hvor længe vi har dem omkring os, som vi elsker. Jeg gjorde derfor alt for at forme mine mål og drømme. To år senere mistede jeg min søster til selvmord, hvilket igen gav et stød i hjertet.
Kunsten blev derfor en nødvendighed, for at vende de mørkere dage til lys, og for at samle mine tanker og på den måde gro tilbage til den person, som jeg gerne ville være, for jeg var noget andet end jeg havde været inden mine tab - men jeg havde valgt, at jeg ville være stærkere og stædigere end nogensinde. 
en ny begyndelse
Jeg har altid elsket at være kreativ og har altid spillet teater, lavet musik og været igang med at skrive på et manuskrift der engang skulle blive til en film, jeg har altid været en person der fandt glæden ved at forme og skabe. Så efter livet tog min mor og søster fra mig, blev jeg nød til at rydde op i mit sind, i mine tanker og i mine følelser. Jeg havde på mange måder brug for en ny begyndelse - et nyt kapitel, som ikke var død og sorg, men som stadig lå op af det kreative sind som den person jeg er består af - og det blev med kunsten, at jeg kunne sætte sejl på ny, med helt nye farver for mine øjne og med helt nye ideer og eventyr forude. 
At vende MOrke til bRAndstoF
Mine malerier er alle stilbilleder af følelser eller tilstande, som jeg har fundet mig selv i  - og det er ikke tilfældigt at mine kvinder har ligheder til mig selv. Alt hvad jeg maler har været igennem min krop og mit hjerte. Det hele har jeg følt, og set. Jeg elsker at gøre det ægte og tage den helt ud til kanten. Det nøgne i billederne er en måde at fortolke det at være blottet i tilværelsen. Det er svært at dække over smerte, savn og ulykke, derfor vælger jeg at vende al det mørke til brændstof for den lykke jeg jager og for at være der for dem, hvis hjerter der stadig banker. 
mulighed for at vise kunsten imens den skabes
Jeg har nu på få år solgt kunst til hele verden, været nominerede til priser, blevet fast kunstner i de skønneste gallerier, forsøgt at være et forbillede for min søn og vist ham, at selvom verden er uforudsigelig, så kan man, hvis man nå sine mål - hvis man arbejder nok for det.
Det nyeste bliver, at jeg og min kæreste åbner et Atalier i hjertet af Vejle, som holder åbent en dag om måneden, så herfra kan jeg få muligheden for at vise kunsten frem imens den skabes, og her holder jeg samtidig også mine Masterclasses. 
  • Facebook
  • Instagram
  • www logo
I 2021 åbnede der sig en ny mulighed for mig, Igennem galleriet Art'M. Art'M tog Artcompaz med ind i deres kunsteriske horisont og derfor vil mine værker nu også være at finde i galleriet Artcompaz på frederiksberg, H.C Ørsteds vej 22, 1879 frederiksberg.
I 2019 fik jeg den fantastiske mulighed, at blive fast kunstner i galleriet Galleri Brænderigården. Galleriet ligger i Horsens på søndergadeallé 1 - 3, 8700. Galleriet har netop skiftet navn, og hedder nu Art'M. 
  • Facebook
  • Instagram
  • www logo
 KONTAKT ANNE DITTE

SENDT!

bottom of page